35 år med vandhaner

By | 12/12/2017

Quooker er en hollandsk virksomhed, som gennem 35 år har udviklet og produceret vandhaner med den smarte funktion, at du kan tappe kogende vand direkte fra hanen ud ventetid. Vandet, som kan komme ud af hanen, er 94 grader varmt og kan bruges til alt, du normalt bruger kogende vand til. Det patenterede system, udviklet af Quooker, koster dig under en halv krone i døgnet af bruge. De forskellige vandhaner veksler mellem et rundt og et mere kantet design, som er gennemgående i alle deres serier. De to mest populære serier er Fusion-serien og Flex-serien. De to serier tilbyder begge et system, hvor du kan tappe koldt vand, varmt vand samt kogende vand ud af én og samme hane. Hanerne fra Quooker Flex-serien tilbyder endnu en funktion, som gør det muligt at trække hanen ud, hvilket gør arbejdet med hanen mere fleksibelt.

Alle haner er udført med enten et rustfrit stål-finish eller et finish i krom. Al udvikling og produktion forgår i Holland, og kvaliteten af alle produkter er i top. Quooker har allerede solgt vandhaner til mere end 500.000 danske hjem, og folk har svært ved at forestille sig et hjem uden en Quooker, når de først har haft en.

Alle modeller fra Quooker kommer med en indbygget børnesikring, så din og din families sikkerhed er i top.

Fire generationers erfaring

Completvvs.dk har handlet med VVS-artikler online siden 2008 og tilbyder i dag mere end 30.000 produkter på deres hjemmeside. Familien bag completvvs.dk har været i VVS-branchen i fire generationer og har derfor den erfaring, det kræver, for at tilbyde den absolut bedste service til alle kunder hver gang.

Hjemmesiden tilbyder prismatch på alle produkter og har fri fragt på alle ordrer over 1.000 kroner. Du kan forvente at modtage din levering inden for 2 arbejdsdage, hvis der er tale om en lagervare.