Design og lækkert udstyr

By | 07/11/2017

Jeg har, lige siden jeg var en stor dreng, været vild med design, og det skal gerne være et enkelt design, men alligevel noget, som skiller sig lidt ud. Jeg har altid været på udkig både online og i forretninger efter design, som ville passe ind i min minimalistiske, skandinaviske verden. Jeg har ledt efter design mange steder, og det sker ofte, jeg er løbet panden mod en mur. Så fortalte en ven mig om completliving.dk og de mange fantastiske designmøbler og andre ting, de havde i deres sortiment.

De små detaljer på et badeværelse

Jeg har lige renoveret mit badeværelse, og jeg var på jagt efter knager til mine håndklæder. Jeg kan kun sige, at jeg er begejstret for det udvalg, som de har på completliving.dk, for de havde lige det, som jeg var på jagt efter. En håndklædeholder fra firmaet Ferm Living, som er rund med et enkelt design og i en stil som er minimalistisk, og som vil passe perfekt. Jeg havde til klinkerne på badeværelset valgt jordfarver, og det står materialer som messing perfekt til.

Hurtig levering og stort udvalg

Dansk design har altid været noget særligt, fra smykker over tøj til de klassiske møbeldesignere, som Børge mogensen og Wegner. Danmark har designere på mange områder, som har haft indflydelse på verden. Den verden videreføres hos completliving.dk, og der er et stort sortiment af designere, som er nyskabende, men godt ved de står på skuldrene af en arv, som er stor. De skaber flotte møbler og mange brugsgenstande til hjemmet i unikt design. At der så også på completliving.dk er god service på alle områder og hurtig levering, så snart du har bestilt, at de produkter, de sælger, er flotte og designmæssigt elegante, og at de også er i et prisleje, hvor de fleste kan være med, er bare perfekt. Det er ikke skruet op på et niveau, hvor kun de rigeste kan være med.