Et moderne udtryk med Geberit AquaClean Mera

By | 15/10/2017

Når det kommer til indretning, har folk forskellig smag. Dette afspejler sig ligeledes på badeværelset, hvor rummets stil er varierende fra hjem til hjem. Nogle har ikke de store muligheder for at ændre udtrykket, hvis man eksempelvis bor til leje. Andre har frit spil og vælger at udskifte badeværelsets hårde hvidevarer eller renovere hele badeværelset. Hvis du er til det moderne og elegante udtryk på et badeværelse, har Geberit AquaClean et toilet lige efter din smag. Overvejer du at udskifte dit toilet med et nyt eller lave fuldstændig om på badeværelset gennem en renovering, bør du uden tvivl overveje at tilføje Geberit AquaClean Mera.

 

Den komplette løsning med douchefunktion

Udover det stilrene design indebærer dette toilet fantastiske funktioner. Mera har eksempelvis et automatisk toiletlåg, der er berøringsfrit, luftudsugning, sædevarme, douchefunktion med fem justerbare tryktrin, varmlufttører og dertilhørende fjernbetjening. Alle disse funktioner gør, at Mera er den komplette løsning og et luksustoilet i særklasse. Dette betyder, at du får et yderst flot toilet, som er særdeles hygiejnisk, økonomisk og komfortabelt. Toilettets kvalitet er selvfølgelig i top, og Mera er en del af Geberits luksusserie, hvilket tydeligt ses på kvaliteten, funktionerne og designet.

 

De forskellige varmetemperaturer, vandtemperaturer, skyllestyrker osv. gør, at man kan indstille toilettet efter behov og smag. Er man flere i husstanden, skal man ikke bekymre sig om, hvorvidt man skal ændre disse funktioner hver eneste gang, man anvender toilettet. Med fjernbetjeningen er det nemlig muligt at indstille op til fire brugerprofiler, hvor man blot trykker på sin brugerprofil, når man skal anvende toilettet. På denne måde vil ens favoritfunktioner være installeret, så man får det, man ønsker. Dette er smart og anvendeligt, og det gør hverdagen meget nemmere og mere komfortabel. Ønsker du at implementere det luksuriøse og moderne toilet på dit badeværelse, kan du klikke her for at komme til en forhandler deraf.