Klassisk dansk design siden 1939

By | 12/12/2017

Når man tænker på Vipp, tænker man som regel også på kvalitet og lækkert design. I mere end 75 år har Vipp leveret dansk design til sine kunder, og det hele startede med Holder Nielsen, som tilbage i 1939 skulle hjælpe sin kone med at udvikle en affaldsspand til hendes frisørsalon. Det blev til den klassiske pedalspand, som vi alle kender i dag. I dag, mere end 75 år senere, drives virksomheden fra Islands Brygge i København og har mere end 45 ansatte.

På trods af at Holger Nielsen ikke længere lever i dag, drives virksomheden stadig som en familievirksomhed, og den drives i dag på 3. generation.

Vipp udvikler, producerer og sælger i dag produkter til køkken, bad og diverse accessories samt belysning. Virksomheden sælger i dag sine produkter i mere end 30 lande. Blandt de mest populære produkter fra Vipp finder vi blandt andet den klassiske pedalspand, brødkurve, toiletbørster og sæbedispensere. Deres mest populære og kendte produkt må være deres pedalspand, som blev designet og udviklet for mere end 75 år siden.

Stort udvalg af kendte mærker

Completliving.dk blev lanceret i 2014 af Cecilie, som i dag driver webshoppen. Hjemmesiden er et udspring fra siden Completvvs.dk, som sælger VVS-artikler online. Begge sider ejes af den samme familie, en familie, som har været i VVS-branchen i fire generationer.

Completliving.dk har sat fokus på at sælge møbler, boligartikler og belysning. Du kan finde et stort udvalg af kendte mærker på siden. Alle ordrer sendes med gratis fragt, uanset størrelsen på ordren. Completliving.dk har prismatch på alle produkter, hvilket betyder, at du altid kan være sikker på at kunne opnå den absolut bedste pris i shoppen. Du kan forvente at modtage din vare inden for 1-3 arbejdsdage, hvis der er tale om en vare, som kommer fra lageret.

Shoppen har i dag en Trustpilot-score på 9,7 ud af 10 mulige.