Kogende vand direkte fra hanen

By | 15/11/2017

Quooker er den hollandske opfindelse, som giver dig kogende vand direkte fra din vandhane. Det er altså slut med at skulle vente på, at en traditionel elkedel får kogt vandet. Vandet fra vandhanen er 94 grader varmt.

Quooker er ganske enkelt det smarte og elegante valg, når det kommer til vandhaner i dit hjem. Alle Quookers modeller er udført i højeste kvalitet, og al udvikling og produktion udføres i Holland. Modellerne varierer overordnet mellem en rund serie og en mere kantet serie. Alle vandhaner udføres med enten et krom finish eller et finish udført i rustfrit stål. De to mest populære serier af vandhanerne er Quookers Flex-serie og Fusion-serie. Fusion-serien giver dig en 3-i-1-funktion, som betyder, at du har koldt vand, varmt vand og kogende vand i én og samme hane. Flex-serien, som er Quookers seneste serie, tilbyder en 4. funktion, hvilket resulterer i, at du har koldt vand, varmt vand og kogende vand samt en funktion, som gør det muligt at trække i slangen og dermed gøre arbejdet i køkkenet mere fleksibelt. Når slangen trækkes ud, er det af sikkerhedsmæssige årsager ikke muligt at tappe kogende vand fra hanen.

Alle modeller fra Quooker har en patenteret børnesikring, så sikkerheden er i top. Den smarte funktion med kogende vand direkte fra hanen, koster dig blot 45 øre i døgnet. Hanerne fra Quooker findes allerede i mere end 500.000 hjem i hele Europa, og det er svært at forestille sig et køkken uden, når man først har prøvet det.

4 generationer VVS

Completvvs.dk har handlet med vvs-artikler online siden 2008 og er stiftet af en familie, som har været i VVS-branchen i 4 generationer. Shoppen har prismatch på deres produkter, hvilket vil sige, at du altid kan opnå markedets bedste pris på dine produkter hos Completvvs.dk. Shoppen tilbyder i dag mere end 30.000 produkter online.