Nye glas til mandehulen

By | 07/11/2017

Efter børnene er flyttet hjemmefra, så har vi begge overtaget hver et af deres værelser. Min kone har en systue i det ene, og jeg har en mandehule i den anden. Det er tunge møbler, mørke farver og whisky. Men jeg manglede nogle glas til formålet, der ville stå mål med resten af værelset.

Der skal være stil over det

Der skal være noget gennemført over det, så for mig skal selv de mindste detaljer være på plads. Jeg vil derfor gerne have nogle glas, der passer til whiskyen, og som samtidig vil passe ind.

De må gerne se lidt gammeldags ud uden at være det, for jeg vil samtidig gerne have glas, der er til at køre gennem opvaskemaskinen, og som ikke er for skrøbelige. Det var noget, jeg havde kigget efter længe, men jeg havde ikke fundet nogle, der passede mig og ind i min stil på herreværelset.

Men da jeg var på jagt efter en gave til min kone, som jeg syntes skulle have noget lækkert til hjemmet, bare fordi hun fortjener en masse lækre ting, så faldt jeg over de glas, jeg gerne ville have her https://www.completliving.dk/maerker/frederik-bagger/.

De er rigtig flotte

Jeg bestilte derfor 4 crispy lowball glas sammen med lysestager til min kone. Jeg kunne ikke vente, til de dukkede på, men jeg skulle ikke vente længe på min pakke. Min kone blev rigtig glad for sin gave, men da hun så mine glas, slog hun hænderne sammen og sagde, at hun ikke vidste jeg var til Frederik Bagger. Dem var hun nemlig helt vild med, og da jeg også kunne lide dem, så var det måske dem vi skulle have som nye vinglas.

Den var jeg helt med på, så længe jeg kunne beholde mine til mandehulen, og der var ingen problemer. Så nu ved vi, hvad vi ønsker os til jul.