Stilfuld belysning

By | 07/11/2017

En af det ting som rigtig mange mennesker, der er ved at indrette, glemmer, er belysningen. Mange gange er det også et af det steder, hvor der ikke bliver lagt særlig stort fokus, hvilket jeg vil vove og påstå, er en basal fejl. Der findes nemlig utrolig mange lyskilder, som er med til at fuldende en bestemt indretningsstil. Faktisk kan en indretning blive fuldkommen ødelagt ved at tage et forkert valg, når det kommer til valg af lamper og belysning. Lamper er bestemt ikke et ligegyldigt punkt, og man bør derfor ligge mere vægt her. Der findes et stort udvalg af alverdens lamper, som passer ind i enhver indretning. Nogle gange er lamperne også det, der bryder op i en ellers lidt kedelig indretning.

Pynt og praktisk

Tom Dixon er især kendetegnet for hans kontroversielle designs, som bliver udforsket og udfoldet på ny, hver gang han præsenterer et nyt produkt og kollektion. Derfor er de lamper, som han designer perfekt til at bryde op eller skabe kontrast i en indretning. Tag f.eks. lampen på billedet. Denne er helt perfekt til en ellers minimalistisk og enkel indretning. Den passer også skønt ind i en indretning, hvor der netop er fokus på mange detaljer og en mere fyldestgørende stil. Du kan se et stort udvalg af både lamper og andre produkter fra Tom Dixon her.

Lækkert supplement

Et mærke der til hver en tid vil supplere Tom Dixons kanter og geometriske designs, er Ferm Living. Ferm Living er også et mærke, der har fokus på et lidt udfordrende og spændende design, hvilket gør, at det går perfekt sammen med Tom Dixon. Dog er der stadig en hvis diversitet, hvilket skaber en fed kontrast i den indretning, som du vælger at køre med. Se f.eks. de lysestager som er designet af Ferm Living.