VOLA armaturer – smukt og enkelt design til dit køkken og bad

By | 15/11/2017

Det dansk baserede mærke VOLA, som har specialiseret sig i at producere enkle, sofistikerede armaturer, er nærmest ikonisk inden for dansk design. VOLA er især kendt for sine indbygningsarmaturer, som er utroligt populære – ikke alene er de fremstillet i holdbare materialer i et smukt og elegant design, de er også utroligt nemme at rengøre, da det udelukkende er greb og udløb, som er synligt. VOLA indbygningsarmaturer er designet i samarbejde med Arne Jacobsen, hvis verdenskendte stil skinner tydeligt igennem i de rene linjer og det stilsikre design.

VOLA er indbegrebet af skandinavisk design

Med sit helt enkle udtryk fortæller VOLAs armaturer en historie om den helt unikke danske designtradition, som har vundet indpas verden over. De særligt populære serier KV1 (Køkkenarmaturer) & HV1 (Håndvaskarmatur) ses i mange danske hjem såvel som i institutioner og virksomheder, hvor godt og holdbart design spiller en stor rolle – også når det kommer til køkkener og badeværelser.

De tidløse armaturer fra VOLA findes i forskellige farver og udformninger, så du altid kan finde et VOLA armatur, som passer perfekt til netop dit køkken eller badeværelse. Du kan for eksempel vælge klassisk rustfrit stål til dit køkken eller et smukt og utraditionelt 1-grebs håndvaskarmatur til indbygning i dit badeværelse i børstet krom. VOLA armaturer er nemme at betjene med én hånd, og du kan let og hurtigt skifte temperatur på vandet eller styrke på vandstrålen.

Skån miljøet med et VOLA armatur

Selvom VOLAs overordnede design er tidløst, følger virksomheden alligevel med tiden. I en verden som i dag er det at spare på vandet et kardinalpunkt inden for miljøbevarelse, og derfor er der indbygget et vandsparefunktion i de funktionelle VOLA håndvask batterier. Så ud over et stilrent design, som er nemt at gøre rent og pynter på enhver badeværelsesvæg, får du også en ganske håndgribelig besparelse på din vandregning.

Se de mange smukke VOLA armaturer på https://www.completvvs.dk/vola/